pijl

Eten en drinken

In de directe omgeving zijn voldoende eetgelegenheden. Eigenlijk teveel om allemaal te noemen. Hieronder vermeld ik er graag een paar uitgelicht.

Strandpaviljoen Zee van tijd
Strandpaviljoen zee van tijd ligt op het strand aan de meest nabij gelegen strandopgang. Hier kan men iets eenvoudigs eten, maar ook a la carte, kortom voor ieder wat wils.
Bekijk website

Strandpaviljoen paal 6
Op slechts 1,5 km afstand bij de volgende strandopgang ligt strandpaviljoen paal 6. Dit is een zeer sfeervol ingericht etablissement waar luxe maar ook iets eenvoudigs genuttigd kan worden.

Bekijk website

Enkele leuke restaurants in het dorp Julianadorp op slechts 2 km afstand:

Restaurant Effe in Julianadorp
Lekker eten, gezellig nazitten en zonnig terrassen. Het kan ook in Julianadorp. Op het gezellige Loopuytpark in Julianadorp is eFFe in ’t dorp gevestigd in een karakteristiek pand van oudsher bekend als Prins Hendrik. Laat u verrassen door restaurant Effe in Julianadorp.
Bekijk website

Gezellige plekken voor een versnapering langs de kust richting Huisduinen: 

Beachclub Citadel
Vlak voor Huisduinen bij Strandafslag Duinoord ligt beachclub Citadel.
Bekijk website

Storm aan zee
Storm aan zee ligt op een unieke lokatie op de dijk bij Fort Kijkduin en biedt een geweldig uitzicht op zee naar de razende bol en waddeneiland Texel. Hier kunt u een eenvoudige snack nuttigen, alsmede heerlijke koffie met gebak en/of een drankje. Tevens zijn hier activiteiten te boeken.
Bekijk website

Nogal Wiedus
Cafe restaurant Nogal Wiedus is mede dankzij haar unieke lokatie op de dijk een mooi etablissement. Hier kunt u terecht voor een eenvoudige, maar ook uitgebreidere maaltijd.
Bekijk website

Een van de vele leuke restaurants op de oude Rijkswerf Willemsoord in het centrum van Den Helder.

Kade 60
Kade 60 ligt op oude rijkswerf Willemsoord en is een erg sfeervol restaurant in een uniek oud gebouw op Willemsoord. Laat u verrassen.
Bekijk website

In een mooie groene omgeving nabij bos en duinen en nabij vele activiteiten voor kinderen ligt dit prima restaurant.

De Pannekoekenvallei
De Pannekoekenvallei is een gezellig restaurant waar u naast pannekoeken ook andere gerechten kunt krijgen. Ook kunt u hier terecht voor een heerlijk kopje koffie of wat u wenst. Het is een waar paradijs voor kinderen en ligt in een mooie groene omgeving. Het restaurant is zeer ruim, maar sfeervol ingericht.
Bekijk website

Strandappartement Het Zeepaardje